FoLLoWeRss...:D

Thursday, September 12, 2013

lamenye tak update post!

Dah lame rsenye tak update blog nie...mmg lame pon...
dah kat 2 thn...
Huhuhu...ckup lame...

Maaf Ler...!!!!
TER-buzy ckit..hihihi...


now tgh prktikal..sem last..
harap2 smuanye brjalan dgn lncar la...
xnk dah mngulang...xsanggop duk jauuuuhhhh daa...

nk bljar kat laen plak..
nk cri yg dkat2 jer pas nie..
hope dpat la yg dekat 2..tp x pasti nk sambung ape..

mcm mlas jer nk smbung bhagian komputer nie..
ingt nk wt bisnes kt umah jer...
lgpon "cik abg" kate xyh la kjer.. hahaha...
dah ade cik abg...kuang3!!!

aku nie cepat jer dapat pengganti..
hope yang nie leh la tahan lme ckit wlaupon aku yg ske cari pasal..hahaha...
Maaf Yer!!

dah mmg jenis aku cam 2...
haa..adat brcnta lah kn..
mne leh hepy je slalu...
msty nk ade gak gado2..
xpon mrjuk2..hahaha...

Jgn Mrah2...nnty kne jual...!!
Waaaa..laku ker???haha..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

berbalik pd cite td...
aku nie minat la jgk mnjhit n mmsak nie...
skrg bnyak lak org post psal crafting nie...
kdg2 aku tgok pon geram jgk..comel2 plk 2...!!

rse nk cuba buat..
tp ble la agknyer ade mse 2..
nnty lah nk cube..
klau x dpat mne2 leh la try gi giatmra ker...
amik bhagian mmsak n crafting...

insyaallah....klau ade pape yg aku wt mnjadi nnty leh r aku post..
hahaa..angan2 tu dah ade...tp mse yg tak dek..
bleh la gak nty nk cr duit lbih ckit2 kn???!

anyway..klau aku rjin nnty ade lah post2 baru yang akan aku POSTkn...

Wassalam...