FoLLoWeRss...:D

Thursday, January 23, 2014

menganggur jelah aku nie....

so sorry lme tak update...bzy+mlas nk online...kikiki...
skarang cmnie jelah...duk umah je...
kje takdek lagi...bored sesangat...
ssh nk dpt kje..sbb dak spm rmai cgt...haish...mse pon tak sesuai nk mintak kje...
humm...duk umah kemas umah jelah...

tak taulah smpai biler...
nk tggu UPU lme lg...bln 9 oiii...
mmg parak la aku duk umah nie...

humm...tak pe lah...selagi broadband ade leh agy lah online...
kat 2 bln da nie tak bebayor...
tak dek duet lerr...

lau dlu leh gak byr gune duet pinjaman...
sekarang pinjaman pon da tak der...
nk hrapkan mak ayah lg ker...
mmg tak lah kn...
hummm...fkir jelah cre laen nk dpatkan duet..

aihh...poning2...
tak tau nk ckp cmner dah...
bia jelah dlu...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
aku skrg single blek...
hahaha....tak tau lah bile nk lekat....
tggu laki jelah kot...
mlas da nk fkir sal kapel2 nie...
menyusahkan...
agy plak aku nie memilih...

tak nak yang hisap rokok, taknak yang kaki perempuan..
nak yang taat pada mak ayah, yang bekerja, yang berpelajaran,yang ske kucing cam aku
n yang penting tau pasal agama...
nnty tak dek lah aku ngn anak2 aku terkapai2 tak tau pape psal agma...
aku tau psal agma, tp kite nk lah jugak bimbingan kn...
sekurang2nye tak dek lah lalai sangat...

tggu jelah lau ade jodoh...
semua dah tersurat...kite ikot ajelah...
hihihi...
bnyak melalut da aku nie...
k lah... bubbye....


Thursday, September 12, 2013

lamenye tak update post!

Dah lame rsenye tak update blog nie...mmg lame pon...
dah kat 2 thn...
Huhuhu...ckup lame...

Maaf Ler...!!!!
TER-buzy ckit..hihihi...


now tgh prktikal..sem last..
harap2 smuanye brjalan dgn lncar la...
xnk dah mngulang...xsanggop duk jauuuuhhhh daa...

nk bljar kat laen plak..
nk cri yg dkat2 jer pas nie..
hope dpat la yg dekat 2..tp x pasti nk sambung ape..

mcm mlas jer nk smbung bhagian komputer nie..
ingt nk wt bisnes kt umah jer...
lgpon "cik abg" kate xyh la kjer.. hahaha...
dah ade cik abg...kuang3!!!

aku nie cepat jer dapat pengganti..
hope yang nie leh la tahan lme ckit wlaupon aku yg ske cari pasal..hahaha...
Maaf Yer!!

dah mmg jenis aku cam 2...
haa..adat brcnta lah kn..
mne leh hepy je slalu...
msty nk ade gak gado2..
xpon mrjuk2..hahaha...

Jgn Mrah2...nnty kne jual...!!
Waaaa..laku ker???haha..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

berbalik pd cite td...
aku nie minat la jgk mnjhit n mmsak nie...
skrg bnyak lak org post psal crafting nie...
kdg2 aku tgok pon geram jgk..comel2 plk 2...!!

rse nk cuba buat..
tp ble la agknyer ade mse 2..
nnty lah nk cube..
klau x dpat mne2 leh la try gi giatmra ker...
amik bhagian mmsak n crafting...

insyaallah....klau ade pape yg aku wt mnjadi nnty leh r aku post..
hahaa..angan2 tu dah ade...tp mse yg tak dek..
bleh la gak nty nk cr duit lbih ckit2 kn???!

anyway..klau aku rjin nnty ade lah post2 baru yang akan aku POSTkn...

Wassalam...

Thursday, May 31, 2012

da abes final math..

da abes da final math..
lega da..tp berat gak kpla nie..
xleh na jwab kot...

ssh gile soalan..
nk pecah kpla ase..
errr..nk tido lah..
nk bg ilg ckit tension nie..

k lah..nothing new...
same as always..
dadaaa..:)